Αρχική / Λέβητες αερίου

Λέβητες αεριού

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ...ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ!

Μια από τις πιο διαδεδομένες και ιδανικές λύσεις για θέρμανση του προσωπικού σας χώρου, αποτελούν οι λέβητες αερίου.

Αυτό συμβαίνει καθώς αποτελεί ένα καθαρό και οικολογικό προϊόν που εκπέμπει καθαρότερους ρύπους από τις υπόλοιπες μορφές θέρμανσης (σε ποσοστό που αγγίζει το 30% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα).

Επιπλέον, όπως είναι διαμορφωμένη η αγορά σήμερα, κρίνεται μια από τις οικονομικότερες επιλογές θέρμανσης.

Παράλληλα είναι εύκολα στη χρήση και στην κατανόηση της λειτουργίας τους.

01.

motan-ro

Η εταιρεία MOTAN-KOBER με έδρα στη Ρουμανία, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λεβήτων αερίου.
Με διαρκή ανανέωση της διαθέσιμης γκάμας προϊόντων και με την παράλληλη υποστήριξη σε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, οι λέβητες αερίου της MOTAN αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χώρο. Εύχρηστα, λειτουργικά και με υψηλές αποδόσεις, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για ζεστό νερό χρήσης και  θέρμανση του χώρου σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

02.

Η MOTAN έχει εκπαιδεύσει άρτια και ολοκληρωμένα το προσωπικό μας στις δικές της εγκαταστάσεις, μέσω σεμιναρίων αλλά και πρακτικής εξάσκησης στα δικά της προϊόντα.
Σε συνδυασμό με τη συνεχή προσπάθεια για βελτιστοποίηση των προϊόντων της καθώς και η διαρκής ενημέρωση που μας παρέχει, διασφαλίζει την ορθή ποιότητα των εξαρτημάτων-ανταλλακτικών της αλλά και των σέρβις που πραγματοποιούνται στους λέβητές της.
Ως απόρροια αυτού, οι λέβητές της χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και πλήρη αποτελεσματικότητα.
03.

Επιλέγονται τα πιο αξιόπιστα εξαρτήματα-ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται απόλυτα στις νέες τεχνικές προδιαγραφές.

Σας εγγυόμαστε τη βέλτιστη αναλογία ποιότητας και τιμής καθώς αναβαθμίζονται διαρκώς  τα προϊόντα μας με νέα εξελιγμένα μοντέλα, εύκολα στη χρήση και με μέγιστη αποδοτικότητα και με χρόνο εγγύησης 2 έως 3 χρόνια (αναλόγως το μηχάνημα).

Αυτό επιβεβαιώνεται από τους πιο πρόσφατους και πρωτοποριακούς επιτοίχιους λέβητες αερίου με μοντέρνο γυάλινο εμπρόσθιο πάνελ-οθόνη αφής (touch screen), τεχνολογία συμπύκνωσης και δυνατότητα παροχής μέγιστης άνεσης στο κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης, χωρίς διακοπές και μεταβολές της επιθυμητής θερμοκρασίας νερού.

04.
Η εταιρεία μας CLIMASYSTEM ως επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας MOTAN, μπορεί να σας παρέχει άμεσα νέα μοντέλα, πληθώρα ανταλλακτικών νέων και παλαιών μοντέλων, αγγλικά αλλά και μεταφρασμένα στα ελληνικά εγχειρίδια καθώς και να ενημερώσει πλήρως το προσωπικό που απαρτίζει την εταιρεία σας για την εγγύηση της ορθής λειτουργίας των μηχανημάτων!
Εάν ενδιαφέρεστε να γίνεται συνεργάτης χονδρικής, πατήστε εδώ.
Ενημερωθείτε για τα πιστοποιητικά του λέβητα εδώ και εδώ

Είστε δικαιούχος στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω/Αλλάζω συσκευή;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher που λάβατε, στο κατάστημά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

*(ισχύει μόνο για κλιματιστικά)