Αρχική / Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η ιστορία μας

Η εταιρεία Climasystem Energy ιδρύθηκε το 1986 με πρώτο αντικείμενο εργασιών την εμπορία κλιματιστικών μηχανημάτων.

Από τις πρώτες εταιρίες στη Θεσσαλονίκη στα είδη κλιματισμού, απέκτησε την πείρα και την τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να μπορεί υπεύθυνα να προτείνει την ενδεδειγμένη λύση κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού.

Στο χώρο των φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών, η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2008 ενώ παράλληλα ασχολείται και με την προμήθεια παγομηχανών.

Φωτοβολταϊκά

PV PARK
Δείτε τα φωτοβολταϊκά πάρκα μας

Η Climasystem δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό και την κατασκευή φωτοβολταϊκών σε πάρκα και στέγες.

Στο χώρο των φωτοβολταϊκών η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2008 με υψηλούς στόχους, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της έργα άριστης ποιότητας με σταθερές τιμές απόδοσης σε KWp, και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες επενδυτικές λύσεις.

Θεωρεί πως η πράσινη ενέργεια αποτελεί το μέλλον του πλανήτη. Δε φιλοδοξεί και δεν είναι απλός εργολάβος φωτοβολταϊκών έργων, αλλά ουσιαστικός και υπεύθυνος ενεργειακός σύμβουλος.

Πρόκειται για μια εταιρία με εξειδικευμένα συνεργεία και δυνατότητα κάλυψης όλης της κατασκευαστικής διαδικασίας μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης από τις χωματουργικές εργασίες έως και την τελική σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Η Climasystem αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό κάθε πιθανή εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, καθώς πρόκειται για μία επένδυση με χρόνο ζωής 20-25 ετών.

Κλιματισμός & Θέρμανση

Mitsubishi, Toshiba, Carrier, Motan-Kober, Daikin, Vaillant, Buderus, Immergas.
Από το 1986 η εταιρεία μας πωλεί, εγκαθιστά, συντηρεί κι επισκευάζει κλιματιστικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Παράλληλα οι ίδιες εργασίες εκτελούνται για τους λέβητες αερίου, με ένα επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό: την αφθονία ανταλλακτικών. Επιπρόσθετα κοινές εργασίες υλοποιούνται για σώματα, θερμοπομπούς και αντλίες θερμότητας. Συνεχίζουμε να αναζητούμε την ιδανική λύση για τη θέρμανσή σας και ανανεώνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας ώστε να παραμένετε ικανοποιημένοι.Πιο συγκεκριμένα η Climasystem με το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς μπορεί να σας παρέχει:
01
Service συσκευών θέρμανσης - φυσικού αερίου - κλιματισμού
σε δωδεκάωρη τεχνική υποστήριξη καθημερινά.
02
Ετήσια συντήρηση
κατόπιν συμφωνίας, στην αρχή κάθε σεζόν.
03
Άμεση αποκατάσταση βλαβών
04
Προμήθεια ανταλλακτικών
05
Μέτρηση καυσαερίων
06
Εγγύηση καλής λειτουργίας της
εγκατάστασής σας

Eπίσημη αντιπροσωπεία

Η συνεργασία μας με την εταιρεία KÖBER MOTAN διασφαλίζει την άριστη ποιότητα και λειτουργία των λεβήτων που διαθέτουμε και σας παρέχουμε, ενώ παράλληλα οι ανταγωνιστικές τιμές των εν λόγω μηχανημάτων τα καθιστούν ιδιαίτερα προσιτά για κάθε νοικοκυριό.

logo motan
Αξιοπιστία στις υπηρεσίες μας

Πιστοποιημένοι με ISO 9001:2015

H Climasystem έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 από τον φορέα ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ.

Τι είναι η πιστοποίηση ISO;

Το πρότυπο ISO 9000 είναι το πιο γνωστό πρότυπο διαχείρισης ποιότητας στον κόσμο για εταιρείες και οργανισμούς οποιουδήποτε μεγέθους.

Κατεβάστε την πιστοποίηση

iso_climasystem
Εφαρμογές

Έργα

Η εταιρεία Climasystem έχει υλοποιήσει και παραδώσει στους επενδυτές φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος έως και 5,6 ΜW σε όλη την Ελλάδα, αγγίζοντας τον αριθμό των 800 ολοκληρωμένων έργων.

Παράλληλα έχει κατασκευάσει βιομηχανικές στέγες 100 KW σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κατερίνη, Λαμία και Κιλκίς, ενώ έχει εγκαταστήσει πολυάριθμα φωτοβολταϊκά σε στέγες ισχύος 3-10KW σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονούν οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί μας, για τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι τεχνικά και επιστημονικά τεκμηριωμένη με στόχο πάντα τη βελτιστοποίηση της απόδοσής σας.

Λοιπές εγκαταστάσεις

Πρόγραμμα επιδότησης για Φωτοβολταϊκό σύστημα στη στέγη net-metering με ή χωρίς σύστημα αποθήκευσης.

Καλέστε μας για πλήρη ενημέρωση. Γιατί μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα πράσινο μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας