Αρχική / Λέβητες αερίου

Λέβητες αερίου

Από τη θεωρία ... στη θέρμανση του χώρου σας!

Μια από τις πιο διαδεδομένες και ιδανικές λύσεις για θέρμανση του προσωπικού σας χώρου, αποτελούν οι λέβητες αερίου.
Αυτό συμβαίνει καθώς αποτελεί ένα καθαρό και οικολογικό προϊόν που εκπέμπει καθαρότερους ρύπους από τις υπόλοιπες μορφές θέρμανσης (σε ποσοστό που αγγίζει το 30% λιγότερες εκπομπές διοξιδείου του άνθρακα).
Επιπλέον, όπως είναι διαμορφωμένη η αγορά σήμερα, κρίνεται μια από τις οικονομικότερες επιλογές θέρμανσης.
Παράλληλα είναι εύκολα στη χρήση και στην κατανόηση της λειτουργίας τους.

Η εταιρεία MOTAN-KÖBER με έδρα στη Ρουμανία, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λεβήτων αερίου Γερμανικής τεχνολογίας.

Οι λέβητες MOTAN είναι αποτέλεσμα 20ετούς εμπειρίας και πάθους.

Η MOTAN έχει εκπαιδεύσει άρτια και ολοκληρωμένα το προσωπικό μας στις δικές της εγκαταστάσεις, μέσω σεμιναρίων αλλά και πρακτικής εξάσκησης στα δικά της προϊόντα.

Σε συνδυασμό με τη συνεχή προσπάθεια για βελτιστοποίηση των προϊόντων της καθώς και η διαρκής ενημέρωση που μας παρέχει, διασφαλίζει την ορθή ποιότητα των εξαρτημάτων-ανταλλακτικών της αλλά και των σέρβις που πραγματοποιούνται στους λέβητές της.

LEVITES-GAS-BOILER-INSTALLATION

Ως απόρροια, οι λέβητες χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα.
  • Επιλέγονται τα πιο αξιόπιστα εξαρτήματα-ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται απόλυτα στις νέες τεχνικές προδιαγραφές.
  • Κάθε προϊόν περνά από μια σειρά αυστηρών δοκιμών ειδικά σχεδιασμένων για να συμμορφώνεται με το πρότυπο ποιότητας MOTAN.
  • Η εταιρεία Motan σας εγγυάται τη βέλτιστη αναλογία ποιότητας και τιμής καθώς αναβαθμίζει διαρκώς  τα προϊόντα της με νέα εξελιγμένα μοντέλα, εύκολα στη χρήση και με μέγιστη αποδοτικότητα και με χρόνο εγγύησης 2 έως 3 χρόνια (αναλόγως το μηχάνημα).
  • Αυτό επιβεβαιώνεται από τους πιο πρόσφατους και πρωτοποριακούς επιτοίχιους λέβητες αερίου με μοντέρνο γυάλινο εμπρόσθιο πάνελ-οθόνη αφής (touch screen), τεχνολογία συμπύκνωσης και δυνατότητα παροχής μέγιστης άνεσης στο κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης, χωρίς διακοπές και μεταβολές της επιθυμητής θερμοκρασίας νερού.

Η εταιρεία μας CLIMASYSTEM ως επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας MOTAN, μπορεί να σας παρέχει άμεσα νέα μοντέλα, πληθώρα ανταλλακτικών νέων και παλαιών μοντέλων, ελληνικά αλλά και μεταφρασμένα στα αγγλικά εγχειρίδια καθώς και να ενημερώσει πλήρως το προσωπικό που απαρτίζει την εταιρεία σας για την ορθή λειτουργία των μηχανημάτων!

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης χονδρικής, πατήστε εδώ.

Πρόγραμμα επιδότησης για Φωτοβολταϊκό σύστημα στη στέγη net-metering με ή χωρίς σύστημα αποθήκευσης.

Καλέστε μας για πλήρη ενημέρωση. Γιατί μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα πράσινο μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας